Muistutus Pietarin matkasta

Pietarin matka (to 2.6.- su 5.6.2011)

Tervetuloa osallistumaan yhdistyksemme perinteiselle kevätmatkalle Pietariin, joka on Venäjän toiseksi suurin ja Euroopan neljänneksi suurin kaupunki. Pietari on myös maailman pohjoisin yli miljoonan asukkaan kaupunki. Pietarissa on runsaasti mielenkiintoisia tutustumiskohteita, joihin voi tutustua matkan aikana. Lisätietoa kaupungista ja sen matkailukohteista voi lukea osoitteesta: http://wikitravel.org/fi/Pietari

Matkan lähtö tapahtuu Oulun yliopistolta torstaina 2.6. klo 06:00. Bussi suuntaa sen jälkeen linja-autoasemalle, josta se jatkaa kohti Lappeenrannan läheisyydessä sijaitsevaa raja-asemaa.  Paluu Ouluun tapahtuu sunnuntaina iltapäivällä samaa reittiä käyttäen.

Mikäli matkalle on Kajaanista lähtijöitä, niin yhteys matkanjohtajaan (janne.suokas@oulu.fi).

Matkan hinta: 199€/hlö.  Yhdistykseen kuulumattomat voivat myös osallistua matkaan. Matkan hinta on heille 299€/hlö. Matkaan on sitova ilmoittautuminen maksamalla 100€ 1.3.2011 mennessä yhdistyksen tilille: OP 574136-2115847. Suoritettu ennakkomaksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.

Matkaan aikana suoritetaan vierailu Herzen State Pedagogical Universityyn, joten yhdistyksen jäsenten ei tarvitse anoa perjantaita lomapäiväksi!

Hotelliin on mahdollista majoittua myös vaihtoehtoisesti yhden hengen huoneisiin, niitä on kuitenkin hyvin rajoitettu määrä ja niiden hinta on kahden hengen huonetta korkeampi. Mikäli haluat yhden hengen huoneen, niin ilmoita kommenttikentässä: Yhden hengen huone!

Hintaan sisältyy:

– Bussimatkat ohjelman mukaan

– Majoitus 3-tähden hotellissa 2-hengen huoneissa

– Aamiaiset

– Pietarin kaupunkikiertoajelu, suomenkielinen opastus

– Ryhmäruokailu Pietarissa

Ryhmäviisumi

Ryhmäviisumia varten tarvitaan!

– Kopio passista

Ryhmäviisumi-tiedosto (lataaa oheinen dokumentti, täytä huolellisesti mustekynällä, Huom kohtaa 13 ei tarvitse täyttää!)

– Passikuva (mustavalkoinen tai värillinen, 3×4 cm, enintään 3kk vanha)

– Matkavakuutustodistus (vakuutuksen voimassaoloaika näyttävä selkeästi) Huom: OYHY:n jäsenet on vakuutettu, yhdistys toimittaa tarvittavat tiedot matkatoimistoon!

Dokumentit toimitetaan suljetussa kirjekuoressa tietohallinnon neuvontapisteeseen tai sisäisellä postilla osoitteeseen: Janne Suokas / TIETOHAL. Kirjekuoreen merkitään nimi/OYHY/Pietarin-matka. Kyseiset dokumentit täytyy toimittaa 31.3.2011 mennessä !

ILMOITTAUTUMINEN: Matkaan ilmoittautuminen on päättynyt

Matkan ohjelma:

2.6.2011

Bussilla Oulusta klo 06:00

Lappeenranta – rajanylitys n.2 tuntia

Pietarissa n.klo 20:30

2.- 5.6.11

Majoitus Azimut Hotel 3*, Pietari

– 3 yötä/ H2-huoneet

– Aamiaiset

3.6.2011

Vierailu Herzen State Pedagogical University:ssä, yhteisruokailu ja Pietarin kaupunkikiertoajelu n. 3 tuntia. Käytössämme on suomenkielinen tulkki.

4.6.2011

Vapaata ohjelmaa Pietarissa

5.6.2011

Bussimatka Pietarista takaisin Ouluun klo 08:00. Bussi on perillä Oulussa klo 22:00.

Lisätietoa matkasta: janne.suokas@oulu.fi tai GSM 040-5688450

Comments are closed.