Edunvalvontapäivä

Oulun yliopiston henkilökuntayhdistys järjesti 45-vuotisjuhlavuotensa merkeissä pohjoisten yhdistysten Edunvalvontapäivän teemalla Alakko nää mua – työelämän aallokot ja suvannot. Lauantaina 26.5. pidettyyn seminaariin osallistui yli kolmekymmentä jäsentä ja toimijaa OYHY:stä ja muista YHL:ään kuuluvista yhdistyksistä.

Seminaarin aamupäivän puheenvuoroissa käsiteltiin työelämän muutoksia ja niiden vaikutuksia niin koko työyhteisön kannalta kuin yksittäisen työntekijän tai esimiehen näkökulmasta. Ylikirjastonhoitaja Päivi Kytömäen, professori Leena Paasivaaran ja TtM Kaija Vehkaojan puheenvuoroista muodostui mielenkiintoinen kokonaisuus.

Lounaan jälkeen esitysten aiheina oli työurat ja niiden vaikutukset koko suomalaisen yhteiskunnan hyvinvointiin, EU:n teemavuosi: ”Aina on oikea ikä” ja YHL:n hyvä työvointiohjelma. Iltapäivän puheenvuoroista vastasivat Pardian puheenjohtaja Antti Palola ja sopimusasiantuntija Satu Henttonen.

Kiitokset seminaarin esiintyjille ja kaikille osallistujille onnistuneesta ja mielenkiintoisesta päivästä.

Comments are closed.