Kuntoremonttilomat uudistuivat

Kuntoremonttilomat uudistuivat

Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT tarjoaa hyvinvointia pardialaisille ja heidän perheilleen.

PHT tarjoaa 1.askel -hyvinvointijaksoja työikäisille ja heidän perheilleen. Hyvinvointijaksot korvaavat palkansaajalomajärjestöjen aiemmin järjestämän kuntoremontti- ja perhekuntolomatoiminnan. Ryhmämuotoisia 1.askel -jaksoja järjestetään ympäri Suomea lähes 30 eri kohteessa. Kaikki työikäiset pardialaiset voivat hakea kaikkiin lomakohteisiin.

Jaksojen järjestämisestä vastaa Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT -järjestö, jolle A-lomat, SAL-lomat ja T-lomat siirsivät toimintansa ja toiminta-avustuksensa vuoden 2012 alussa.

1. askel -hyvinvointijaksot työikäisille aikuisille

Aiemman kuntoremonttitoiminnan korvaavat hyvinvointijaksot, joiden aikana työikäisiä aikuisia motivoidaan pysyvään elämäntapamuutokseen. 1. askel -jaksojen tavoitteena on tukea elämänhallintaa, työssäjaksamista sekä terveyttä ja toimintakykyä. Kaikessa tekemisessä ajatellaan loppuelämää ja parhaimmillaan osallistuja saa kotiin viemisiksi intoa edistää omaa terveyttä ja hyvinvointiaan. 

1. askel -perhejaksot

PHT tarjoaa myös hyvinvointijaksoja lapsiperheille. Perhejaksot ovat kodin ulkopuolella järjestettäviä ryhmämuotoisia liikuntapainotteisia ja virikkeellisiä jaksoja, joiden aikana annetaan sekä lapsille että aikuisille mahdollisuus uusien harrastusten löytämiseen.

Hae sähköisesti

Sekä perhetoimintaan että työikäisten hyvinvointijaksoille voit hakea sähköisesti 1.5.2012 alkaen, osoitteessa www.pht.fi. Täytä lomake huolellisesti, myös avovastaukset ja perustele hakemuksesi hyvin. Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT hoitaa kaikki hakemiseen liittyvät asiat.

Omavastuuhinnat

Työikäisten omavastuuhinnat ovat 30 euroa/vuorokausi. Perhetoiminnan omavastuuhinnat ovat 25/euroa/vuorokausi aikuiselta ja 15 euroa/vuorokausi 6-16-vuotiaalta lapselta.

Hakuajat porrastettu

Entiseen verrattuna hakuajat on porrastettu. Ensimmäinen haku tänä vuonna on heti toukokuun alussa ja kestää vain kymmenen vuorokautta. Haku alkaa 120 vuorokautta ja päättyy 45 vuorokautta ennen lomatoiminnan alkamista. Huomaa, että tänä kesänä osa hakuajoista on kuitenkin selvästi tätä lyhyempiä.

Lisätietoa
PHT:n kotisivuilta löydät hakulomakkeen, lomakohteet ja muuta tietoa. Voit soittaa PHT:n neuvontapuhelimeen, numeroon 020 144 1318 ma-pe klo 9–10 ja 13–15 tai laittaa sähköpostia osoitteella asiakaspalvelu@pht.fi.

1askel_140x350_aikuinen

Comments are closed.