TES-neuvottelut jatkuvat tiivillä aikataululla

Tällä viikolla on yliopistojen työehtosopimusneuvotteluissa keskusteltu, kuinka ratkaistaan kehittämiserän kohdentaminen.

Tämä palkankorotusvarallisuus sisältyi vuonna 2007 solmittuun valtion virka- ja työehtosopimukseen. Neuvottelut asiasta jatkuvat maanantaina 18.1., jolloin tavoitteena on saavuttaa osapuolia tyydyttävä ratkaisu.

Tällä viikolla alkoivat uudelleen neuvottelut muista työehtosopimusasioista ja ne jatkuvat myös ensi viikolla. Seuraavalle kahdelle viikolle on sovittu tiivis, lähes päivittäinen, kokousaikataulu, jonka tavoitteena on saavuttaa neuvottelutulos työehtosopimukseksi.

Järjestöt ovat tavoitteidensa takana yhtenäisesti.

Pääsopijajärjestöt JUKO, Pardia, JHL

Lisätietoja:
neuvottelupäällikkö Niko Simola, 040 566 8517
puheenjohtaja Kerttu Pellinen (YHL), 050 377 7366

Comments are closed.