Oulun yliopiston henkilökuntayhdistys Oyhy ry:n syyskokous

Koska:
marraskuu 23, 2021 @ 16.00 – 17.00 Europe/Helsinki Aikavyöhyke
2021-11-23T16:00:00+02:00
2021-11-23T17:00:00+02:00

Hyvä Oulun yliopiston henkilökuntayhdistys Oyhy ry:n  jäsen

Vuosikokouksissa luodaan linjat Oyhyn tulevien vuosien toiminnalle ja valitaan henkilöt valmistelemaan sekä ohjaamaan linjojen toteutusta. Tämän vuoksi on erittäin tärkeää, että  osallistut vuosikokoukseemme ja olet mukana suunnittelemassa yhteistä toimintaamme.

Oulun henkilökuntayhdistys Oyhy ry:n syyskokous pidetään 23.11.2021 klo 16.00 ”hybridikokouksena” kirjaston PK247 tiloissa sekä sähköisesti MS Teamsissa.

Yhdistyksen kokouksessa käsitellään sääntöjen mukaiset asiat eli

– Kuullaan ja vahvistetaan hallituksen laatima toiminta- ja taloussuunnitelma seuraavalle/kuluvalle vuodelle. Mikäli sinulla on ajatuksia yhdistyksemme toiminnan kehittämiseksi, niin ne voidaan vielä ottaa huomioon toimintaa toteuttaessa.

– Valitaan seuraavalle toimintavuodelle puheenjohtaja ja hallitus. Hallitukseen valitaan, jäsenten esityksistä, sääntöjen mukainen määrä eli puheenjohtaja sekä 4-10 jäsentä ja maksimissaan 10 varajäsentä.

– Valitaan yhdistykselle toiminnantarkastajat alkavalle vuodelle (1-2 ja heille varat). Tarkastajan tehtävänä on tarkistaa, että kaikki toiminta on mennyt yhdistyksen sääntöjen ja kirjanpitosäädöksien mukaan. 

– Päätetään yhdistyksen omasta jäsenmaksusta ja sen perintätavasta. Yhdistys voi halutessaan kerätä ylimääräistä jäsenmaksua ja päättää omatoimisesti sen perimisestä.

Toivomme runsasta osallistumista ja keskustelevaa vuosikokousta!

LISÄKSI LUVASSA AJANKOHTAISIA ASIOITA JA ARVONTAA!!!

Voit osallistua kokoukseen joko paikan päällä tai etäyhteydellä MS Teamsin kautta. Jos tulet paikan päälle, tulethan terveenä ja huolehdithan käsihygieniasta. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä.

Ilmoittauduthan kokoukseen 19.11.2021 mennessä oheisen kautta: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdRWlM_K5JysTcgCvA0zHBFIJbXv-jchRbo9w84VkBxvjIdrw/viewform

 

Tervetuloa

Hallituksen puolesta

Eila Viinikainen                                      Päivi Korva
puheenjohtaja                                         sihteeri

 

Comments are closed.