Oyhy ry:n hallituksen syyskuulumiset

Hei Oyhylaiset!

Yhdistyksen hallitus on kokoontunut alkaneen syksyn aikana mutta vielä toistaiseksi Teams:in kautta. Kokouksissa on käyty läpi perinteisiä yhdistys-, työsuojelu ja palkkausasioita mutta myös kuinka OYHY voi tukea jäseniään näin koronan aikana. Hyvivointiraha-kampanja uusittiin ja siihen oli runsas osanotto. Kampanjasta OYHY saa myös hyviä vinkkejä, että minkälaisia tapahtumia/tempauksia voimme järjestää jäsenille jatkossa.

Etätyöstä on tullut hyvin monelle osa normaalia käytäntöä myös Oulun yliopistossa. Vaikka etätyöstä on julkaistu Patiossa ohjeistus, niin silti sen toteutuksessa tuntuu olevan hyvin erilaisia käytänteitä eri osastoissa. Jos etätyön käytänteet askarruttaa, niin nappaa luottamushenkilöä hihasta ja keskustelkaa asiasta – me olemme täällä teitä varten.

Osana OYHY:n suunnitelmaa, jonka tarkoituksena on kehittää ja tehdä toiminnasta näkyvämpää jäsenille, niin jatkossa tiedotteet julkaistaan myös Facebook:issa yhdistyksen www-sivujen lisäksi. Koska itse olen myös uusi OYHY:n jäsen, niin esittely lienee paikallaan. Olen siirtynyt Oamk:lta yliopistolle töihin liikkeenluovutuksen yhteydessä ja toimin ICT-palveluissa tiiminvetäjänä Kontinkankaalla. Minut houkuteltiin muutoksen yhteydessä OYHY:n hallitukseen ja luottamushenkilötoimintaan mukaan. Vaikka olen luottamushenkilönä vielä kokematon, niin voin sanoa, että täällä on mahtava tiimi erilaisia henkilöitä useista eri toimialaista edustamassa teitä – hyvä OYHY! Lisäksi ammattiliitto PRO järjestää koulutusta, jotta meillä on hyvät pohjatiedot toiminnalle.

Hyvää alkanut syksyä ja toivottavasti näemme vaikka höyryävän kuuman puuropadan edessä joulun alla tai jonkin muun kivan tapahtuman merkeissä. Pitäkää korvat ja silmät auki 😉

 

Pasi Moilanen

IT-suunnittelija

ICT-palvelut

Pasi.Moilanen@oulu.fi , puhelinnumero +358294487761

OYHY ry:n hallituksen jäsen ja OYHY ry:n luottamushenkilö 2021-2022

 

Comments are closed.