Hallituksen kuulumisia 21.12.2020

   Yhdistyksemme hallituksen järjestäytymiskokous pidettiin joulunalustunnelmissa 10.12.2020, jo totuttuun tapaan kokoontumisareenanamme oli aina niin sähköinen Teams. 😉

   OYHY:n puheenjohtaja Eila Viinikainen paukutteli nuijaa napakkaan tahtiin, joten kokousväen oli heitettävä ehdotuksensa suht ripeästi pysyäkseen rytmissä.

   Näinpä yhdistyksen sihteeriksi tuli pikavauhtia valituksi Päivi Korva, jolla on käsitykseni mukaan myös tiimin paras rytmitaju, sujuvan kirjoittamisen ohella.

   Varapuheenjohtajaksi valittiin allekirjoittanut Jari Ylönen, jolla on varalta lähes aina jotain sanottavaa. Taloudenhoitajan pestissä jatkaa, numeroiden parissa hyvin viihtyvä ja senttiä taiten venyttävä Juha Waulu. Tiedottajana yhdistyksemme ”syväkurkku” Kristiina Rapakko, joka toivottavasti vihjaa jäsenistöllemme pienimmästäkin ilonpilkahduksesta yhdistyksemme tiimoilla.

   Nettisivujen ylläpito on Maisteri Janne Suokkaan (ja kumppaneiden) hallussa, Janne on tottunut kantamaan laajasta ja jatkuvassa muutoksen tilassa olevasta kokonaisuudesta henkilökohtaisen vastuun, siksi Maisteri isolla ämmällä.

   Korona on vaikuttanut yhdistyksemme toimintaan lähes koko kuluneen vuoden ja yhteiset tilaisuudet ovat pääsääntöisesti kuivuneet kokoon. Tätä on pyritty liennyttämään eri keinoin. Parhaiten yhteisten tilaisuuksien korvaamisessa olemme omasta mielestämme onnistuneet itse kenenkin vapaavalintaiseen virkistyskohteeseen suunnatulla rahallisella tuella, jonka avulla saamme samalla vihjeitä jäsenistön kiinnostuksen kohteista myös tulevaa ajatellen. Tähän ”houkutukseen” on tähän päivään mennessä tarttunut jo 118 jäsentämme.

   Meillä kaikilla lienee yhteinen toive koronan saamiseksi ojennukseen tulevan vuoden aikana. Yhdistyksemme on omalta osaltaan varautunut vapaampaan yhdessäoloon valitsemalla Hupitoimikuntaan varsinaisen tehoketjun, joka myös itse huvittelee sangen mielellään. Tuoreessa huvitoimikunnassa toimimaan tulivat valituksi Janne Suokas, Pasi Moilanen, Juha Waulu ja Jari Ylönen.

   Juha Waululle myönnettiin kokouksessa myös yhdistyksen nimenkirjoitusoikeus. Ennakoikohan tämä samalla myös Hupitoimikunnan toimintaan tarvittavien taloudellisten resurssien riittävyyttä! 😉

   Kokouksessa päätettiin tehostaa yhteydenpitoa muihin PRO:n paikallisiin yhdistyksiin, yhteistyön kautta meillä voi olla huomattavasti enemmän annettavaa jäsenillemme.

   YT- neuvostoon esitetään puheenjohtajamme Eila Viinikainen ja hänen varajäsenekseen Kristiina Rapakko sekä vuoden alusta pääluottamusmiehenämme aliottava Ari Kankaanpää ja hänen varajäsenekseen työsuojeluvaltuutettu Jari Ylönen. Ari ja Eila esitettiin ehdolle myös yliopistojen TES-neuvottelu toimikuntaan PRO:ssa.

 

                      Rauhallista Joulua ja Koronavapaata Uutta Vuotta kaikille! toivottaa Jari Ylönen

Comments are closed.