OYHY:n kuulumisia loka-marraskuulta

 

Yhdistyksen syysvuosikokous pidettiin 17.10.2017 ravintola Marassa: jäsenmaksu päätettiin pitää entisen suuruisena 1,25 %, käsiteltiin toimintasuunnitelma ja hyväksyttiin tulo- ja menoarvio vuodelle 2018.

Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Jaana Lehtosaari. Hallituksen erovuoroiset jäsenet Ari Kankaanpää, Marita Koistinen ja Tuomas Kinnunen valittiin uudelleen. Uutena hallitukseen valittiin Jari Ylönen. Varajäseninä jatkavat Lauri Sonny ja Jani Saukkoriipi, uusia Tuula Pudas ja Hannu Oksman. (nykyinen hallitus)

 

Sääntömääräisten asioiden lisäksi kokous päätti kannattajajäsenmaksun suuruudeksi 50 € vuodessa. Sääntöjen mukaan kannattajajäseneksi voidaan hyväksyä sellainen yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka hyväksyy yhdistyksen toiminnan tavoitteet ja haluaa tukea niitä. Kannattajajäsen saa yhdistyksen tiedotteet ja hän voi osallistua yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin, jäsenedut muilta osin ei sisälly kannattajajäsenyyteen.

 

Yhdistyksen 50 vuotisjuhlaa vietettiin 20.10. Aleksinkulmassa noin 70 jäsenen voimin.
Yliopiston tervehdyksen juhlaan toi tutkimusrehtori Taina Pihalajaniemi, YHL:n tervehdyksen puheenjohtaja Satu Henttonen. Juhlassa kuultiin myös Standup-esitys. Musiikista vastasi King Men Combo. Jälleen voi todeta, että vieraat tekivät juhlasta juhlan.

 

Yliopiston hallintoelinten vaalit pidetään 6.-10.11.
Muuta henkilöstöä edustavat OYHY:n ehdokkaat ovat
yliopiston hallitukseen Jukka Laurikkala (nro 9) ja
yliopistokollegioon Jaana Lehtosaari (nro 23)
sekä teknillisen tiedekunnan tiedekuntahallitukseen Jukka Laurikkala (nro 38)

 

Ostosmatka Ikeaan 18.11, kysy Arilta ari.kankaanpaa@oulu.fi vapaita paikkoja.

Joulupuuron ajankohdasta ilmoitetaan lähempänä.

 

YHL:n ja Pardian päätöksiä seuraavalle nelivuotiskaudelle.

Yliopistojen ja tutkimusalan henkilöstöliitto YHL:n liittokokous pidettiin 26.-27.10.2017 Gustavelundissa Tuusulassa. Kokouksessa valittiin YHL:n puheenjohtajaksi liittokokouskaudelle 2018-2021 Satu Henttonen.

Liittovaltuuston puheenjohtajaksi valittiin Juha Riepponen ISYHY:stä ja varapuheenjohtajaksi Petri Peltonen AaltoHY:stä. OYHY:n edustajiksi liittovaltuustoon valittiin Seija Höijer, Raimo Tervola ja Tuomas Kinnunen. YHL:n hallituksen jäsenenä jatkaa Jaana Lehtosaari ja varajäseneksi valittiin Eila Viinikainen.

Pardian edustajakokouksessa 31.10.-1.11.2017 Niko Simola valittiin Pardian puheenjohtajaksi seuraavalle nelivuotiskaudelle.

Comments are closed.