STTK:n eduskuntavaalikiertue 23.2.2015

STTK ja OSAKO järjestävät vuoden 2015 eduskuntavaaleihin liittyvän yleisötilaisuuden maanantaina 23. helmikuuta Oulussa, Holiday Inn Oulu, Kirkkokatu 3. Kahvitarjoilu klo 17.00 ja paneelikeskustelu klo 17.30 – 19.30.

Illan teemoina ovat koulutus, työllisyys, julkinen talous, sote-uudistus sekä muut suomalaisille palkansaajille tärkeät ajankohtaiset asiat. Aiheista paneelissa keskustelevat Marko Hoikkaniemi (rkp), Risto Kalliorinne (vas), Henri Kylen (sdp), Teija Larikka (kok), Pirkko Mattila (ps), Aila Paaso (vihr/sit) ja Hannu Takkula (kesk) Kalevan päätoimittaja Kyösti Karvosen johdolla. Paikalla on myös STTK:n puheenjohtaja Antti Palola.

Toivotan sinut tervetulleeksi tilaisuuteemme ja toivon, että tuot mukana ystäväsi, perheenjäsenesi tai työkaverisi – tilaisuus on kaikille avoin.

Ilmoittautumiset viimeistään 16.2.2015

Askel aikaa edelle – STTK

Comments are closed.