Kehonhuoltoa 7.2.2015

 

Kehonhuolto Flow:n tunnelmissa lauantaina 7.2. kello 10.30-11.30

 

Tammikuun jäsentapahtumassa Flowssa on elementtejä pilateksesta ja joogasta. Herätämme kehon tähän päivään avaavin liikkein, jotka kehittävät tasapainoa ja avaavat selkä- ja rintarankaa kiertoliikkein. Vahvistamme ryhtilihaksia ja syviä lihaksia mm. pilateksesta tutuilla liikkeillä. Tunnin loppupuolella avaamme lihaksia joogaliikkeillä sekä perusvenyttelyllä. Lopuksi laskeudumme tähän hetkeen loppurentoutuksella. Flow sopii kaikille liikkujille.

 

Paikka Cross Move Company, Alasintie 3-7, Oulu https://www.crossmovecompany.fi/ Tunti on jäsenille ilmainen, ystävän/perheenjäsenen voi pyytää mukaan 5 eurolla.

 

 

Ilmoittautumiset ke 4.2.2015 mennessä jaana.lehtosaari@oulu.fi

 

Comments are closed.