YHL:n nuorisoristeily 15.-16.11.2014

YHL

Yliopistojen ja tutkimusalan henkilöstöliitto YHL ry järjestää nuorille jäsenilleen suunnatun koulutus- ja virkistystilaisuuden Helsingissä ja Helsinki-Tallinna-Helsinki risteilynä la 15.11. – su 16.11.2014.

 

Mukaan mahtuu 40 nopeinta ilmoittautujaa. Seminaarissa pohditaan yhdessä, millainen ammattiyhdistysliike voisi olla, jos se keksittäisiin nyt, ja mitkä voisivat olla asioita, joiden puolesta liiton tulisi kamppailla tulevaisuudessa. Lisäksi seminaarissa saa myös tietoa YHL:n ja STTK:n nuorisotoiminnasta ja siitä, miten liittomme toimintaan voi vaikuttaa.

 

YHL maksaa osanottajien matkat halvinta kulkuneuvoa käyttäen

 

(juna, linja-auto), majoituksen laivalla B2-hengen hyteissä sekä ohjelman mukaiset ateriat. Tarkemmat matkustus- ym. ohjeet lähetetään osanottajille.

 

Sitovat ilmoittautumiset tällä lomakkeella: ilmnuorris   17.10.2014 mennessä os. kristina.sten@yhl.fi

 

Comments are closed.