Uusien jäsenten treffit 16.-17.11.2013 Imatralla

Tämän vuoden viimeisille Uusien jäsenten treffeille Imatran kylpylään 16.-17.11.2013 on vielä tilaa, Jos olet uusi pardialainen (2012 tai 2013 liittynyt), niin tule mukaan treffeillemme. Hakuaika päättyy 14.10.2013.

Treffeillä tutustut muihin uusiin pardialaisiin, Pardiaan sekä omaan liittoosi ja saat tietoa  jäseneduista, jäsenen vaikutusmahdollisuuksista ja työelämän ajankohtaisista asioista. Upeat ulkoilumaastot ja ”Taikametsä” –kylpylän vapaa käyttö tarjoavat hienot mahdollisuudet myös omaehtoiseen kuntoiluun ja itsensä hemmotteluun.

Hakuohjeet ja alustavan ohjelman löydät  PardiaPlus-jäsensivuilta. (vaatii kirjautumisen).

Huom. Sovi osallistumisestasi oman liittosi kanssa, jos olet jäsen seuraavissa pardialaisissa liitoissa: Suomen Poliisijärjestöjen Liitto SPJL, Maanpuolustuksen Henkilökuntaliitto MPHL, Tehy, Tullivirkamiesliitto, METO – Metsäalan asiantuntijat, Suomen Palomiesliitto SPAL, Suomen Laivanpäällystöliitto SLPL, Suomen Konepäällystöliitto SKL, Rakennusinsinöörit ja arkkitehdit RIA tai Tjänstemän vid Ålands landskapförvaltning TÅLC.

Lisätietoja: Koulutussuunnittelija Varpu Lepola, puh. 075 324 7552 tai varpu.lepola@pardia.fi.

Comments are closed.