Osallistu nälkäpäiväkeräyksen 12.-14.9

Hyvä OYHY ry:n jäsen

SPR:n Oulun osasto järjestää valtakunnallisen nälkäpäiväkeräyksen 12.-14.9. yhteydessä haastekisan seuroille ja järjestöille. Operaatio Nälkäpäivä on Suomen Punaisen Ristin suurin vuosittainen keräys. Keräykseen osallistuu vuosittain n. 20 000 lipaskerääjää. Vuonna 2012 keräystulos oli noin 2,2 miljoonaa euroa.

 

OYHY vastaa haasteeseen ja osallistuu keräykseen hyvän asian puolesta 14.9.2013. Tule sinäkin mukaan lipaskerääjäksi!  Mukaan toivotaan mahdollisimman monta kerääjää. Haastekisaan osallistumalla saat hyvän mielen.
Ilmoittautumiset sihteerille 9.9.2013 mennessä eija.tuomi@oulu.fi

 

Haastekisan pääpaikkana on Rotuaarin aukio. Paikalla kerääjille jaetaan keräyslipas sekä keräysliivi ja ohjataan ennalta suunniteltuun keräyspaikkaan. Keräysaika on vähintään 1h/kerääjä.  Rotuaarin aukiolla tapahtuu myös haastekisan tulosseuranta. Eniten euroja kerännyt järjestö palkitaan. Tarkemmat ohjeet ja aikataulut tiedotetaan viikolla 37.

 

Yhdessä hyvän asian puolesta

 

 

 

Comments are closed.