Osallistu 1.askel-hyvinvointijaksoihin

 

Hyvää oloa alkaneeseen vuoteen 1.askel-hyvinvointijaksoilta! Kevään jaksoille haku menossa. Tule hakemaan hyvää oloa kevään 1.askel-hyvinvointijaksoilta! Vielä ehdit hakea. Kevätaurinko ja hyvinvointijaksojen

liikunnallinen ohjelma piristävät ja kannustavat sinua pitämään huolta itsestäsi ja terveydestäsi. Kohteet, ajankohdat ja hakuajat teemoittain löydät alla olevasta listasta. (Taulukko tarkentuu klikkaamalla sitä)

OYHY_taulukko

Hinta:

1.askel-hyvinvointijakson hinta on 150 euroa / 5 vrk / henkilö, sisältäen majoituksen 1-hengen huoneessa täysihoidolla sekä teeman mukaisen ohjelman.

Lisäksi tulevat vain matkakustannukset kohteeseen.

Aikuisten 1.askel-hyvinvointijaksoihin liittyy 2 vrk:n seurantajakso myöhemmin samassa kohteessa. Seurantajakson ajankohdan löydät hakujärjestelmästä kohteen tiedoista.

Hinta seurantajaksolle on 60 euroa, sisältäen majoituksen 1-hengen huoneessa täysihoidolla sekä ohjelman.

Lisätietoa hakemisesta Hae yhdessä puolison, ystävän tai työkaverin kanssa!

Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT ry tukee työikäisten terveyttä ja hyvinvointia järjestämällä 1.askel-hyvinjaksoja noin 30 kohteessa ympäri Suomen.

PHT ry on terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen järjestö, jonka palkansaajalomajärjestöt: A-lomat, SAL- lomat ja T-lomat perustivat vuonna 2011. Toiminta aloitettiin 1.1.2012. PHT ry on SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry:n jäsenjärjestö. RAY rahoittaa PHT:n toimintaa.

Comments are closed.