YHL ry järjestää nuorille jäsenilleen suunnatun koulutus- ja virkistystilaisuuden

 

Yliopistojen ja tutkimusalan henkilöstöliitto YHL ry järjestää nuorille jäsenilleen suunnatun koulutus- ja virkistystilaisuuden Helsingissä ja Helsinki-Tallinna-Helsinki risteilynä la 10.11. – su 11.11.2012.

Mukaan mahtuu 40 nopeinta ilmoittautujaa. Teemoinamme ovat nuorten toimintamahdollisuudet liitossamme ja YHL järjestönä.

YHL maksaa osanottajien matkat halvinta kulkuneuvoa käyttäen (juna, linja-auto), majoituksen laivalla B2-hengen hyteissä sekä ohjelman mukaiset ateriat. Tarkemmat matkustus ym. ohjeet lähetetään osanottajille.

Mikäli sinä haluat osallistua, voit ilmoittautua reissulle lähettämällä postia osoitteeseen  kristina.sten@yhl.fi . Varsinaisen kutsun ja ohjelman saat myös OYHY:n koulutusvastaavalta merja.rotonen@oulu.fi

Comments are closed.