YHL järjestää maanantaina 30.1.2012 Mustan nauhan päivän

hiljaisen mielenilmauksen Itä-Suomen yliopistossa käytyjä YT-neuvotteluja vastaan.
Itä-Suomen yliopiston hallitus kokoontuu 27.1.2012 päättämään 19.12.2011 päättyneen yhteistoimintaneuvottelun toimenpiteistä. Hallituksen päätökseen sisältyvien yksiköiden henkilöstölle pidetään tiedotustilaisuudet 30.1.2012 klo 9.30 alkaen Joensuussa ja klo 13.30 alkaen Kuopiossa.

Mustalla nauhalla YHL ja sen jäsenyhdistykset ilmaisevat, etteivät he hyväksy irtisanomisia yliopistojen talouden kohentamiskeinona. Mustaa nauhaa kannetaan rusettina rinnassa. 

YHL toivoo, että aktiivien lisäksi mahdollisimman monet jäsenet yhtyisivät tähän hiljaiseen mielenosoitukseen. Jäseniä pyydetään etsimään jo olemassa olevat nauhat tai niitä saa OYHY:n aktiiveilta ja sellaisen voi valmistaa myös itse.

 

Comments are closed.