Tilaa nyt Pardian jäsenkalenteri

Pardian jäsenkalenteri vain tilaamalla

Pardian jäsenkalenteri on jatkossakin ilmainen jäsenetusi. Voit tilata kalenterin vuodelle 2011 netistä, tekstiviestillä tai soittamalla!
Tilaamiseen tarvitset henkilökohtaisen P-alkuisen tilaajatunnuksen. Sen löydät ensimmäisen kerran PardiaNyt-jäsenlehden 3/2010 takasivun yläreunasta nimesi yhteydestä. Lehti ilmestyy syys-lokakuun vaihteessa. Sama tunnus toistuu PardiaNyt-lehdessä 4/2010, joka ilmestyy joulukuun puolessavälissä. 

Tilaaminen on helppoa. Voit valita itsellesi sopivimman tavan seuraavista vaihtoehdoista: nettitilaus, tekstiviestitilaus tai puhelintilaus. Yksityiskohtaiset ohjeet erilaisiin tilaustapoihin löytyvät sekä näistä kahdesta PardiaNyt-lehdestä että Pardian kotisivuilta www.pardia.fi/kalenteri syys-lokakuun vaihteessa.
Tilaajatunnus löytyy jo nyt myös WebLyytistä osoitteeesta www.pardia.fi > PardiaPlus-jäsensivut > WebLyyti > Omat tiedot. Omien tietojen alaosassa on Lisätunnus, joka on tämä P-alkuinen tilaajatunnus. (Tätä tietoa ei ole lehden mainoksessa!) 
Kannattaa toimia heti PardiaNyt-lehden kolahdettua postiluukusta. Kun teet tilauksesi 15.10. mennessä, saat kalenterisi jo marraskuun alkupuolella. Muita postitusajankohtia ovat joulukuu ja tammikuu. 
Uudet jäsenet (14.9. jälkeen liittyneet) saavat ensimmäisen kalenterinsa automaattisesti. 
Kalenteritilaus koskee seuraavien Pardian yhteisessä jäsenrekisterissä olevien jäsenjärjestöjen jäseniä:
• Henkilöstöunioni HU
• Luotsiliitto
• Maataloustoimihenkilöjärjestöjen liitto MTJL
• ProUnioni
• Rajavartioliitto RvjaL
• Sosiaali-, terveys- ja kasvatusalojen ammattiliitto STEKA
• Suomen Tietoliikennetekniset ST
• Tekniikan ja Tiedon Toimihenkilöt TTT
• Tullivirkamiesliitto
• Työ- ja elinkeinohallinnon henkilöstöliitto THHL
• Ulkoasiainhallinnon virkailijayhdistys UHVY
• Verovirkailijain Liitto
• Yliopistojen ja tutkimusalan henkilöstöliitto YHL 

Lisätietoa antavat Pardian hallintopäällikkö Anne Puolakka: s-posti: anne.puolakka(at)pardia.fi, puh.: 075 324 7530 sekä viestintäpäällikkö Riitta Nieminen: s-posti: riitta.nieminen(at)pardia.fi, puh.: 075 324 7507.

Comments are closed.