STTK:n mahdollisuuksien kiertue

STTK valmistautuu tuleviin vuoden 2011 eduskuntavaaleihin Mahdollisuuksien Suomi -kampanjalla. STTK on koonnut hallitusohjelmatavoitteet yhdessä jäsenliittojensa kanssa Mahdollisuuksien Suomi -asiakirjaan omille kotisivuilleen.

STTK järjestää kampanjan osana 15 paikkakunnalle ulottuvan kiertueen, jonka avulla esitellään STTK:n hallitusohjelmatavoitteita eri puolilla maata. Kiertuepaikkakunnilla järjestetään myös jäsentilaisuuksia. Kiertue alkaa Jyväskylästä 29. syyskuuta.

Kiertueaikataulu syksyllä 2010:

27.9. Jyväskylä
11.10. Oulu
18.10. Turku
8.11. Kouvola
22.11. Seinäjoki
13.12. Tampere

Kampanjakiertueen aikataulu ja ilmoittautumislomakkeet löytyvät STTK:n kotisivuilta osoitteesta,  http://www.sttk.fi/mahdollisuuksiensuomi/kiertue. Tilaisuudet ovat kaikille avoimia, ja niissä on mm. paneelikeskusteluja, Mäenpään puheenvuoro ja illan päätteeksi buffet.

Comments are closed.